Lead Agency 2200 København N Indgang fra Sortedam Dossering nr.

Public Affairs

Politikere og embedsmænd træffer hver dag hundredvis af beslutninger, der påvirker vilkårene for erhvervslivet, for tusindvis af organisationer og for den enkelte borger. Er du forberedt på de beslutninger og den lovgivning, der venter rundt om hjørnet? Påvirker du selv begivenhedernes gang?

Vi hjælper organisationer, virksomheder, kommuner, styrelser og øvrige offentlige institutioner med et bedre omdømme hos deres interessenter, og vi bidrager til at forbedre deres rammevilkår. Vi tror på, at en langsigtet interessent- og public affairs-strategi er vejen frem. Og så tror vi på, at dialog fremmer enhver beslutning.

Din specifikke udfordring vil sætte scenen for den strategi, vi anbefaler dig. Og strategien vil munde ud i en eller flere løsninger, fx traditionel lobbyisme, interessentanalyser, politisk overvågning, politisk kommunikation, udarbejdelse af policy-forslag, digital interessevaretagelse og politiske kampagner. Og ofte er løsningerne koblet med fx en PR-strategi.

Når du vælger os som partner i din Public Affairs-indsats, får du adgang til et team af Public Affairs-specialister, der alle har haft deres gang på Christiansborg, i centraladministrationen, i Bruxelles, hos interesseorganisationer eller i organisationer med fokus på den politiske arena. Og vi har erfaring fra partier på begge fløje i dansk politik.

Vi går ind for maksimal åbenhed, og fortæller altid hvem vi arbejder for, og hvad vores agenda er. Det ligger dybt i vores DNA.

Vi tror på et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, og vi vil hellere end gerne dele vores viden og netværk med jer.

Kontakt

Peter Albæk
Partner & Director of Public Affairs
Torsten Stiig Jansen
Associated Partner

cases

Microsoft
Roche – Folkeløbet
Roche – Kræft 360