Lead Agency 2200 København N Indgang fra Sortedam Dossering nr.

Intern Kommunikation

Det er ledelsens ansvar at kommunikere en organisations visioner og forandringer, så de er levende og relevante for den enkelte medarbejder. Om det så handler om visioner og resultatmål eller fusioner og omstruktureringer. Med den rette strategi, attraktive narrativer og en veldesignet formidlingsplan, kan I flytte bjerge.

Er dine medarbejdere engageret i din organisations vision og målsætninger? Marcherer alle i organisationen i samme retning? Intern kommunikation og ledelseskommunikation er mere end nogensinde afgørende for resultater, motivation og arbejdsglæde.

Hos LEAD lægger vi strategier for intern kommunikation i tæt partnerskab med topledelse og mellemledere, og vi udvikler virksomhedens interne kommunikationskanaler. Alle virksomheder og organisationer rummer viden, nyheder, indsigter og knowhow. Viden som i langt de fleste tilfælde fortjener at udkomme internt og eksternt.

Når I teamer op med os om en strategi for jeres interne kommunikation, så er det i første omgang jer, der sætter retningen. Hvor står I i dag? Hvor vil og skal I hen? Og hvilke udfordringer og muligheder er der på rejsen? Når analysen og målet står klart, udvikler vi jeres strategi, narrativer og planer for indhold og eksekvering.