Lead Agency 2200 København N Indgang fra Sortedam Dossering nr.

Analyser & undersøgelser

Det er en udbredt misforståelse, at kommunikation ikke kan måles. Tværtimod bygger strategisk og effektfuld kommunikation oftest på analyse og data. Vi laver analyser og undersøgelser, der kortlægger dit omdømme og effekten af din kommunikation. Og så giver vi dig værdifulde indsigter i dine målgrupper og trends, som kan omsættes til strategisk kommunikation og konkrete resultater.

Samfundet og markederne er i konstant forandring, og kunder og interessenter skifter interesser og formationer hurtigere end nogensinde. Organisationer, som har accepteret præmisserne om øget hastighed og kompleksitet, arbejder med agile forretnings- og kommunikationsstrategier, der løbende kan tilpasses betingelserne og dermed skabe bedre resultater. Omskifteligheden kræver, at man meget ofte stikker en finger i jorden og undersøger og forstår sine potentialer og handlemuligheder.

Vi hjælper organisationer med at skabe bedre resultater ved at kvalificere deres kommunikation gennem kvalitative og kvantitative analyser og undersøgelser, der designes efter mål, behov og sammenhæng. Vi tror desuden på, at det perfekte og kreative greb på din kommunikation og dit brand bedst skabes på basis af hårdtslående nøgleindsigter i fx målgruppernes holdninger og influerende megatrends, samt data der giver sikkerhed for retningen.

Vores analyser og undersøgelser kan designes til at understøtte alt fra din organisations kommunikationsstrategi, din PR- og PA-indsats, dit brand, din kampagne eller din digitale strategi. Vi laver også ofte nulpunktsmålinger og effektmåling til styring, læring og forbedring af din kommunikation.

Internt i store organisationer kan måleredskaber for kommunikationen forbedre medarbejdernes engagement, performance og tilfredshed.

Vi har i 2016 vundet den europæiske pris Building an Exceptional Internal Communication Function ved CEB Internal Communications Awards for udvikling af et måleværktøj til Mærsk Line.

Kontakt

Katrine Thuesen
Chief Advisor
Søren Kaster
Partner & CEO

cases

Aabenraa Kommune
Maersk Line