Lead Agency 2200 København N Indgang fra Sortedam Dossering nr.

Tre nye partnere hos LEAD

Partnerkredsen i LEAD Agency udvides nu fra fem til otte med optagelsen af Anita Baun Hørdum, Barbara Saitta Bregendal og Eva Svavars Frandsen.

For knap 10 år siden, da bureauet blev skabt af Kresten Schultz-Jørgensen, var sigtekornet rettet mod strategisk rådgivning og Public Affairs-positionering for danske virksomheder og organisationer. I dag er paletten og kundekredsen betydeligt bredere. De nye partnere er rekrutteret fra egne rækker og er ifølge CEO Søren Kaster repræsentanter for et firma, hvor gode resultater og arbejdsglæde er tæt forbundet:

– Vores erfaring er, at sund forretningsudvikling, stærk faglighed og sprudlende kreativitet kun kan foregå i et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne besidder imponerende kompetencer, er sympatiske og nyder hinandens selskab, siger han.

– Vi skaber de bedste resultater for vores kunder, fordi vi lykkes med at kombinere arbejdsglæde med et stærkt fagligt, kreativt og samarbejdsorienteret miljø. Eva, Barbara og Anita repræsenterer entydigt disse evner og værdier, slutter Søren Kaster.

Læs meget mere om de tre nye partnere her.