Lead Agency 2200 København N Indgang fra Sortedam Dossering nr.

Gode ting sker i godt selskab

2017 har været et godt år i LEAD. Vi har haft mange spændende opgaver for Danmarks bedste kunder, vi har vundet priser for vores arbejde og vi har fået tre partnere – Barbara, Anita og Eva. Bare for at nævne nogle highlights fra 2017. I disse dage løber vi som alle andre stærkt for at nå alt det, vi skal have klaret inden jul. Jeg er meget stolt af medarbejderne i LEAD. De bedste i hele landet.

Og så ser vi frem til 2018, som vi har endnu større forventninger til. Vi skal blandt andet stå bag en række nye kampagner og hjælpe både etablerede og nye virksomheder med at kommunikere strategi og sætte dagsordener. Til juni kommer endnu et Folkemøde – og allerede nu kan vi sige, at vi kommer til at tilbyde nogle virkeligt interessante arrangementer på vores to venues – MeningsMinisteriet og LEAD i Nørregade, hvor der i øvrigt også kommer til at være en del nyskabelser.

Det glæder vi os alt sammen til at fortælle mere om i 2018. Indtil da vil vi gerne sige tak for et virkeligt givende samarbejde i 2017, og vi ønsker Jer alle en glædelig jul og et rigtigt godt nytår.

De bedste hilsner – Søren Kaster, CEO i LEAD Agency.