Lead Agency 2200 København N Indgang fra Sortedam Dossering nr.

Årsregnskab: LEAD styrker bundlinjen og har fokus rettet på sund vækst

 

En konsolideret partner- og ejerkreds, nye kunder og projekter samt et optimeret blik på den daglige drift har skabt en solid økonomisk platform, der over de næste år skal omsættes til sund vækst.

 

LEAD Agency er trådt ind i 2019 med positiv travlhed og en udvidet ejerkreds af partnere, der har blandet blod på en fælles fremtid med fokus på udvikling, solid drift og ikke mindst på at levere resultater inden for PR, branding, public affairs, kampagner og tværgående digitale løsninger.

”Vi sluttede 2018 med at udvide vores ejerkreds, så LEAD i dag er ejet af partnere, der ser sig selv som en del af et hold med store ambitioner og lysten til at gøre en afgørende forskel for både os selv, vores kunder og branchen som helhed. Vi får et travlt år, og derfor er jeg glad for, at ejerkreds og medarbejderstab ser ud, som den gør,” siger adm. direktør Søren Kaster.

I dag består ejerkredsen og partnergruppen i LEAD Agency af adm. direktør Søren Kaster (50 %), Peter Albæk (10 %), Lars Volle (10 %), Anita Baun Hørdum (10 %), Eva Svavars (10 %) og Barbara Saitta Bregendal (10 %).

 

Lukker 2018 med rekordresultat  

Hvor fokus i en årrække primært har handlet om vækst, så har fokus i 2018 været at realisere en solid økonomisk platform, der fremadrettet skal tjene som fundament for de kommende års vækstambitioner.

”Vores mål er fortsat at vokse for at kunne sætte et endnu større aftryk på og i kommunikationsbranchen. Men det er ikke gratis at vokse – det koster penge at rekruttere branchens største talenter, det koster penge at efteruddanne, og det koster penge at investere i nye forretningsområder. Derfor satte vi i 2018 alle sejl ind på at opnå et resultat, der kunne give os flere muskler og mere frihed til netop at vokse – både organisk og gennem nye partnerskaber, hvis det giver mening for holdet og for kunderne,” siger Søren Kaster.

 

Årets omsætning endte på knap 34,2 mio. kr. mod 37 mio. kr. i 2017. Årets resultat før skat endte på knap 1,8 mio. kr. mod 1 mio. kr. i 2017.

LEAD har i dag 30 medarbejdere. Kommunikationshusets daglige ledelse består af Søren Kaster (CEO), Anita Baun Hørdum, Eva Svavars og Farshad Shirmohammadi (CFO).

 

Nøgletal
(tDKK)                       2017            2018 

Omsætning                            36.973                34.182

Resultat før skat                      1.063                  1.746

Årets resultat                             677                   1.328

 

Om LEAD Agency

LEAD er et full-service bureau inden for PR, branding, public affairs, kampagner og tværgående digitale løsninger. Kommunikationshuset hjælper mennesker, organisationer og virksomheder med at sætte dagsordener og nå resultater gennem kommunikation. Husets rådgivning bygger på viden, faglighed, samfundsforståelse og på høje ambitioner, og derfor leverer LEAD altid i et felt, hvor strategisk tænkning og tankelederskab møder kreativitet og målrettet eksekvering.

Kontakt

Søren Kaster
Partner & CEO