Lead Agency 2200 København N Indgang fra Sortedam Dossering nr.

Ledige stillinger

Vi samler på nysgerrige, højt begavede og sjove holdspillere. Måske er du vores nye kollega? Følg med i stillingsopslag her på siden eller send os en uopfordret ansøgning.

Kaffen er klar og sindet åbent, hvis du tænker, vi kunne være et match.

Er du vores nye praktikant?  

Vil du udvikle dig fagligt og have det sjovt samtidig?

… Så skal du være hos os i et halvt år. Fra februar 2020 og seks måneder frem søger vi praktikanter, som har lyst til at være en aktiv del af et stort kommunikationshus. LEAD Agency huser godt 30 nysgerrige, skarpe og selskabelige kolleger i hjertet af Nørrebro. Vi forventer, at du har ambitioner om at skabe dialog, der sætter aftryk i samfundet, at du vil være med til at udvikle strategier og samlende fortællinger samt bidrage med din kreativitet.

Til gengæld kobler vi dig på spændende projekter fra første uge. Du kommer med på kundemøder, får din egen mentor og en unik mulighed for at suge til dig inden for en bred vifte af kommunikationsydelser. Du kommer til at snuse til både public relations, kampagner og branding samt public affairs, selv om din praktikperiode formentlig vil indeholde en overvægt af nogle af delene. Vi sætter en stor ære i, at du går herfra klogere, end du kom.

Vi regner med, at du er i gang med en videregående uddannelse, er social og føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og et uformelt miljø. Du skal have ordenssans og styr på tingene, og du må meget gerne være udadvendt af natur og have lyst til at opbygge relationer.

Vi leder som udgangspunkt efter tre forskellige profiler, men hvis du har interesse for flere felter, er du selvfølgelig også velkommen til at søge.

Vores nye praktikant inden for PR, branding og strategisk kommunikation skal være med til at udvikle og implementere kundernes PR-indsatser samt have pressekontakt. Derudover vil du blive inddraget i blandt andet udviklingen af kommunikationsstrategier, grundfortællinger og kampagner, hvor arbejdsopgaverne blandt andet vil være kommunikationsindsatser på de sociale medier og kreativ udvikling.

Som event-praktikant skal du være med til at gøre LEAD’s forskellige arrangementer til noget helt specielt. Din primære opgave bliver udvikling og planlægning af vores tilstedeværelse på Folkemødet, hvor vi hvert år udvikler ca. 30 events og debatter. Du vil stå for kontakten til underleverandører, Folkemødekontoret og vores faste moderator-team. Du kommer til at arbejde tæt sammen med LEAD’s chef for Folkemødet og får praktisk erfaring med alt fra projektplaner og budgetlægning til udvikling af koncepter. Og så kommer du naturligvis med til Bornholm i uge 24.

Vores nye public affairs-praktikant skal forstå den politiske arena og have indgående kendskab til danske samfundsforhold. Du skal have en naturlig lyst til at hjælpe organisationer og virksomheder med at varetage deres interesser over for beslutningstagere og interessenter i bred forstand. Du kommer til at lave politiske notater og deltage i udvikling og eksekvering af større public affairs-strategier og politiske events.

For alle stillingerne gælder, at gode engelskkundskaber er en forudsætning.

Arbejdstiden udgør 37 timer/uge. Hvis du er interesseret i en af stillingerne, kan du sende en kortfattet ansøgning og CV til lead@leadagency.dk. Vi holder samtaler løbende. For yderligere information kontakt chefrådgiver Anders Elleby på anders@leadagency.dk eller tlf. 22 92 92 90. Praktikperioden er med opstart i februar 2020. LEAD Agency bor i Ravnsborg Tværgade 5C, 2200 Købenavn N.

Hvem er vi?

Hos LEAD Agency hjælper vi mennesker, organisationer og virksomheder med at sætte dagsordener og nå resultater gennem kommunikation.

Vi udfordrer det eksisterende, udvikler nye sammenhænge og skaber dialog, der sætter aftryk. Vores rådgivning bygger på viden, faglighed, samfundsforståelse og på høje ambitioner. Derfor leverer vi altid i et felt, hvor strategisk tænkning og tankelederskab møder kreativitet og målrettet eksekvering. Og så tror vi på, at de bedste løsninger opstår i godt selskab.

LEAD er et full-service bureau inden for PR, Branding, Public Affairs og tværgående digitale løsninger. Vi er et af Nordens mest toneangivende kommunikationshuse, og med Danmark som base arbejder vi lokalt, nationalt og internationalt med vores kunder. Ude i verden forøger vi vores muskler med PROI – verdens største uafhængige PR-netværk.

Sagt på godt dansk: Words LEAD to perceptions. Perceptions LEAD to actions. Actions can LEAD to a better world.