Lead Agency 2200 København N Indgang fra Sortedam Dossering nr.

Ledige stillinger

Vi samler på nysgerrige, højt begavede og sjove holdspillere. Måske er du vores nye kollega? Følg med i stillingsopslag her på siden eller send os en uopfordret ansøgning.

Kaffen er klar og sindet åbent, hvis du tænker, vi kunne være et match.

Vi søger praktikanter  

Vil du udvikle dig fagligt og have det sjovt samtidig?

… Så skal du være hos os i et halvt år. Fra august 2019 og seks måneder frem søger vi praktikanter, som har lyst til at være en aktiv del af et stort kommunikationshus. LEAD Agency huser godt 30 nysgerrige, skarpe og selskabelige kolleger i hjertet af Nørrebro. Vi forventer, at du har ambitioner om at skabe dialog, der sætter aftryk i samfundet, at du vil være med til at skabe fælles verdener og samlende fortællinger samt bidrage med din kreativitet.

Til gengæld kobler vi dig på spændende projekter fra første uge. Du kommer med på kundemøder, får din egen mentor og en unik mulighed for at suge til dig inden for en bred vifte af kommunikationsydelser. Du kommer til at snuse til både public relations, kampagner og branding samt public affairs, selv om din praktikperiode formentlig vil indeholde en overvægt af nogle af delene. Vi sætter en stor ære i, at du går herfra klogere, end du kom.

Vi regner med, at du er i gang med en videregående uddannelse, er social og føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og højt til loftet. Du skal have ordenssans og styr på tingene, og du må meget gerne være udadvendt af natur og have lyst til at opbygge relationer.

Vi søger som udgangspunkt efter tre forskellige profiler, men hvis du har interesse for flere felter, er du selvfølgelig også velkommen til at søge.

Vores nye digitale praktikant skal have erfaring med de mest kendte SoMe-platforme og forstå, hvordan eksekveringen af hvert eneste stykke content skal understøtte strategi og mål. Du kommer med på de store kampagner, og arbejdsopgaverne vil primært være kommunikationsindsatser på de sociale medier, kreativ udvikling, social media-løsninger samt hjælp med grafiske opgaver.

Vores nye praktikant inden for PR- og strategisk kommunikation skal være med til at udvikle og implementere kundernes PR-indsatser samt have pressekontakt. Det er især dine medie- og kommunikationskompetencer, vi har brug for lige nu, men du kan udvikle dig på flere fronter, hvis potentialet og viljen er der. Derudover vil du blive inddraget i blandt andet udviklingen af kommunikationsstrategier, interessentanalyser og ikke mindst grundfortællinger, som vi arbejder meget med.

Vores nye public affairs-praktikant skal forstå den politiske arena og have indgående kendskab til danske samfundsforhold. Du skal have en naturlig lyst til at hjælpe organisationer og virksomheder med at varetage deres interesser over for beslutningstagere og interessenter i bred forstand. Du kommer til at lave politiske notater, overvåge beslutningsprocesserne på Christiansborg og deltage i udvikling og eksekvering af større public affairs-strategier og politiske events.

For alle stillingerne gælder, at gode engelskkundskaber er en forudsætning.

Arbejdstiden udgør 37 timer/uge. Hvis du er interesseret i en af stillingerne, kan du sende en kortfattet ansøgning og CV til lead@leadagency.dk. Vi holder samtaler løbende. For yderligere information kontakt chefrådgiver Anders Elleby på anders@leadagency.dk eller tlf. 22 92 92 90. Praktikperioden er med opstart i august 2019.

LEAD Agency bor i Ravnsborg Tværgade 5C, 2200 Købenavn N.