Lead Agency 2200 København N Indgang fra Sortedam Dossering nr.

Eseebase

Eseebase er en dansk virksomhed, der digitaliserer bygninger og samler alle bygningsdata i én database. Eseebase giver nem og hurtig adgang til al information – og sikrer dermed et præcist driftsgrundlag. Resultatet er et unikt overblik, sikker budgetlægning og store besparelser i både tid og penge for dem, der drifter bygninger. For at inspirere og guide virksomhedens kommunikation, ønskede Eseebase sig en grundfortælling.

Eseebase har hovedkvarter i Herning, men også virksomhedens tegnestue i Bangladesh udgør en stor del af virksomhedens DNA. Mange af de ansatte har en teknisk baggrund, og til dagligt bevæger Eseebase sig på et enormt komplekst fagområde. En grundfortælling skulle derfor have tydelig trækkraft både internt og eksternt. For at samle, simplificere og ensrette fortællingen om Eseebase.

Resultatet er blevet en fortælling om, at Eseebases innovative og skræddersyede løsninger gør driften af bygninger levende. Eseebase får bygninger til at tale – og levende bygninger er lettere at arbejde med. Levende bygninger taler, du handler. 

Du kan blive meget klogere på Eseebase lige hér