Lead Agency 2200 København N Indgang fra Sortedam Dossering nr.

LEAD på Folkemødet

MeningsMinisteriet og LEAD i Nørregade er navnene på vores to scener på Folkemødet. Vi har været med siden første år, og vi arrangerer debatter og store events for virksomheder og interesseorganisationer, som ønsker at opnå noget helt specifikt med deres deltagelse. Når I vælger os som jeres partner på Folkemødet, vælger I en strategisk tilgang, der kan flytte holdninger hos jeres interessenter og skabe den forandring, I ønsker.

”Man har et standpunkt, til man tager et nyt.” Demokratifesten på Bornholm er på mange måder en hyldest til Jens Otto Krags berømte ord, fordi nye standpunkter tager form til debatter, events, netværksarrangementer og i de enkelte møder over en kaffe eller en øl. Vi har gennem årene oplevet mange eksempler på ændrede holdninger med konkrete resultater til følge.

Folkemødet er et vigtigt nedslag i det politiske år og kan bruges til at understøtte din organisations Public Affairs-strategi. Folkemødets styrke er den åbne dialog, og begivenheden er en unik anledning til at nå beslutningstagere og interessenter. Endvidere kan det styrke din organisations omdømme og brand at vise samfundsengagement.

Konkurrencen om opmærksomhed på Bornholm er stor, men vi ved, hvad der skal til for at trænge igennem. Uanset om vi arrangerer debatter, events, frokoster eller lægger personlige programmer for direktører, arbejder vi tæt sammen med arrangøren om strategien og de kreative koncepter, der kan opfylde arrangørens målsætninger.

Når I vælger os som partner for jeres tilstedeværelse på Folkemødet, har I at gøre med erfarne projektledere og Public Affairs- og PR-rådgivere fra planlægningen starter over vinteren, til vi sammen nyder solen i Allinge. Vi benytter os altid af professionelle ordstyrere kendt fra TV, vi kommunikerer om din dagsorden og event digitalt, på tryk og fysisk i Allinge. Derudover sørger vi for komplet professionelt lyd-setup, og vi samarbejder med de bedste madleverandører, øen kan byde på. I Nørregade har vi også en lækker kaffebar, hvor vi inviterer jer til at hænge ud, så meget I vil.

Vil I med os til Bornholm? Så ring til Trine eller Søren og lad os tage en kop kaffe og høre, hvilken forandring LEAD og Bornholm kan hjælpe jer med at skabe.

Du kan lytte til vores podcast om de nyeste tendenser på Folkemødet ved at klikke her.

Se en film om vores scener her:

Kontakt

Søren Kaster
Partner & CEO
Charlotte Lorentzen
Consultant & Folkemødeansvarlig